drengenavne

5 must haves til den nybagte mor

Sovepose til baby

Det er svært at begrænse sig til 5 must haves til den nybagte mor, men vi forsøger alligevel.

I dette indlæg fokuserer vi på 5 ting, der for hundredevis af nybagte mødre er uundværlige for at få en hverdag til at hænge sammen.

Måske du bliver overrasket over nogle af de ting vi har taget med. Hvem ved? Læs med og bedøm selv.

Ammepude

Ammepuden er for mange mødre en uundværlig del af det at blive mor. Hvorfor tænker du måske?

Med en ammepude kan du gøre amningen meget mere behagelig for dig og baby. Puden støtter på en måde, så du ikke spænder op i skuldre, ryg og arme. Det betyder, at du kan slappe mere af under amningen og det vil din baby selvfølgelig kunne mærke.

Vil du vide mere om amning? Så læs denne artikel om gode ammestillinger.

Blespand

Blespanden burde måske placeres som nr. 1 her på listen. Den er super praktisk og fylder en stor del i dagligdagen, når baby skal skiftes. Måske kender du allerede et par nybagte forældre og derfor har stiftet bekendtskab med hele “skiftningen”. Så ved du også, hvor meget en blespand bliver brugt i løbet af en dag. Derfor er den med her på listen.

Babyalarm

Babyalarmen var ikke opfundet for 100 år siden, men siden den blev lanceret, har den for stort set alle nye forældre været uundværlig. I dag findes der meget avancerede babyalarmer med kamera, alarmer der kan kobles sammen med din smartphone og diverse apps osv.

Uanset behovet for avanceret teknologi, så fortjener babyalarmen sin plads her på listen.

Slyngevugge

Slyngevuggen er blevet en integreret del for rigtig mange nye børnefamilier. Næsten alle nybagte forældre har eller får behovet for en slyngevugge for at få den lille til at falde i søvn.

Slyngevuggen er især et hit blandt de forældre, der har børn med kolik, refluks og-/eller har uro om aftenen.

Barnevogn

Sidst men ikke mindst har vi barnevognen. Barnevogn er meget vel det produkt, der kommer først på tale, når et par ved, at de skal være forældre. For hvis du bliver bedt om at tænke på forældreskabet, så vil du med garanti slå en tanke forbi barnevognen.

Barnevognen kommer i mange forskellige mærker, farver og afskygninger. Derfor er det også et produkt nye forældre bruger meget lang tid på at researche. For hvilken barnevogn er bedst til vores behov og baby?