Blebadebukser til baby – påkrævet af danske svømmehaller

REKLAME

Hvis du har en baby eller et mindre barn, kender du sikkert alle forældres største frygt, når I er en tur i svømmehallen, at hele bassinnet må lukke, fordi der er sket et udslip fra bleen.

Især hvis det er dit barns ble, der er tale om, er det bare ikke en særlig sjov situation.

Heldigvis er det muligt at slippe for denne fare, hvis I vælger det rette badetøj til bake.

Her er blebadebukserne helt centrale, for de gør, at det, der sker i bleen, bliver i bleen.

Derfor skal du vælge blebadebukser

Der er en rimelig simpel grund til, at blebadebukser til svømmehallen bare er en rigtig god idé, når du og din baby skal en tur i vandet.

De sikrer nemlig, at bleen ikke lækker med diverse overraskelser. Det gælder, uanset om I er på stranden, derhjemme eller i svømmehallen.

Badebukserne er udstyret med en ble indvendigt, som gør, at der holdes tæt. Den er sømløs og naturligvis vandtæt, så den ikke mister sin effekt, når den kommer ned under overfladen.

Herudover er den lavet i absorberende polyester, hvilket sørger for, at intet fra uheldet siver ud – heller ikke det mere flydende. 

Generelt er blebadebukserne lavet i behagelige materialer, som sidder godt på dit barn. Du skal derfor ikke være bekymret for røde mærker, eller at de strammer ubehagelige steder.

Naturligvis har producenterne også fokus på, at der overhovedet ikke må være nogen skadelige eller allergifremkaldende stoffer til stede.

Som forældre kan du derfor tage det helt roligt, når du iklæder dit barn sådan et par. Både når det kommer til ble-sikkerhed i vandet, men også dit barns generelle velbefindende.

Dét siger svømmehallerne

Langt størstedelen af de danske svømmehaller indførte i 2019 nye, skærpede krav i forhold til små børns påklædning.

Det gjorde de med henblik på, at rigtig mange svømmehaller ofte oplevede at måtte lukke deres bassiner i mange timer, fordi en enkelt baby havde haft et lille uheld.

Baby laver bare i bleen, og det er der selvfølgelig ikke noget galt i. Men det er rigtig ærgerligt, når det begynder at flyde rundt i svømmehallen, og alle må op af vandet.

Derfor er det nu sådan, at små børn skal have to tætte lag på, indtil de er renlige. Disse skal bestå af godkendte blebadebukser og en godkendt badeble. 

Mange svømmehaller har Splash Abouts Happy Nappies som et decideret krav til blebadebuksen.

Disse er lavet af neopren og holder faktisk 100 procent tætte i sig selv, så det andet lag er i princippet overflødigt, selvom det selvfølgelig er godt at være på den sikre side.

Men hvilken model fra Happy Nappy kan I så vælge? Det kan du læse mere om nedenfor!

Prøv Happy Nappy blebadebukser fra Splash About

Alle Happy Nappies er super fine og kan med stor fordel anvendes til dit barn. Her kan du dog få overblik over de mest populære modeller, som altid er en succes:

  • Vintage Moby: disse blebadebukser har et fint design i blå nuancer. På dem er der søde hvaler, som leder tankerne mod Moby-Dick. De er lavet af 100 procent neopren og er lynhurtige at få af og på.

 

  • Noahs Ark: denne fine buks passer perfekt til den dyreglade pige eller dreng. Det søde print med løver og tukaner vil helt sikkert få smilet frem, og naturligvis er alle Happy Nappys gode egenskaber også at finde her – blandt andet fuldstændig solbeskyttelse, så de er gode til en dag på stranden.

 

  • Pink Blossom: den her badebuks er lyserød og fyldt med blomster, så den passer perfekt til en lille prinsesse, som skal ud og svømme. Ligesom alle andre Happy Nappies er der ingen dum elastik, som generer dit barn. Så kan hun eller han koncentrere sig om at have det sjovt i vandet i stedet!

Hvad synes du om denne artikel?

Klik på en stjerne for at bedømme vores artikel!

Gennemsnitlig vurdering 5 / 5. Antal stemmer: 1

Vær den første til at bedømme denne artikel.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here