Børnepasning

Børnepasning gjort enkelt og ligetil

Det kan blive rigtig travlt i hverdagen, specielt når man har flere af de små rendende rundt i hjemmet.

Både hjem, børn og arbejde skal passes og det kan være en rigtig svær opgave for mange forældre. Ikke alle har mulighed for at få passet børn hos bedsteforældre, familie venner eller en sød nabo. Alle ønsker en hverdag med ro og plads til det hele.

Hvis det er noget du mangler i din hverdag, så findes der en løsning.

Børnepasning er nemlig nu gjort nemt for dem, som ikke har mulige børnepassere i deres netværk.

Skab værdi for dine børn

Børn har brug for opmærksomhed og børn har brug for at lege. Undersøgelser viser faktisk, at vi i Danmark er begyndt at arbejde mindre og bruge mere tid med vores børn.

Der er i de senere år kommet stor opmærksomhed på børn og deres mentale behov, fremfor kun de fysiske, såsom leg, mad og aktivering. Samfundsstrukturerne har ændret sig, men det betyder ikke at alle kan følge med på lige fod.

Ikke alle har mulighed for at tage mere fri fra arbejde, men det betyder ikke at det kommer til at gå ud over din familie. At få dine børn passet når arbejdet presser på, giver dine børn det frirum de har brug for.

Børn har brug for at være børn og det kan de stadig når forældre har brug for at være voksne. Med børnepasning kan du passe dit arbejde og vide dig sikker på, at dine børn er i god behold.

Din stress i hverdagen påvirker dine børn lige så meget som det påvirker dig selv. Du kan sagtens slippe for stressen og skabe værdi for din børn på samme tid.

En balanceret hverdag med plads til alle

Arbejde kan fylde meget til tider og alt afhængig af hvem vi er og hvordan vores familie og hverdag ser ud, belaster det os på forskellige måder.

Kronisk stress rammer desværre mange og i nyere tid er der også kommet fokus på depression, og hvor mange der faktisk døjer med et plaget sind. Som forældre er ens vigtigste rolle at forsørge sine børn.

Det betyder ikke at købe den nye iPhone eller en dyr skoletaske, men at kunne give omsorg og vise overskud. Forældre er bare, desværre, ikke superhelte. Ganske nok er man forældre, men man er også menneske.

Lige såvel som du sørger for dine børn, må du sørge for dig selv. Hvis ikke du kan finde overskud i hverdagen eller overskud til livet generelt, er det okay at bede om hjælp.

Dette finder du ikke kun gennem børnepasning, men det letter trykket og giver dig mulighed for, at finde ind til den version af dig, som er den bedste version af dig – dine børn fortjener forældre med overskud.

Derfor er børnepasning ikke tabu

Med nye hyperbevidste tider, hvor sociale medier bl.a. giver muligheden for at snuse og snage i alles liv, er der opstået en ny forældrekultur. Ordet “momshamers” florerer meget i medierne og med god grund.

Der er opstået en kultur hvor forældre, særdeles mødre til andre mødre, dømmer måden hvorpå man opdrager sine børn. Denne kultur kan i nogle tilfælde, særligt på sociale medier, være rigtig grum.

Momshaming kan bestå af direkte kommentarer på billeder eller gennem opdateringer og små blogindslag, hvor mødre fortæller om deres egen måde at opdrage børn på samtidig med at de peger fingre af andre.

Det er en kultur der skal gøres op med. Der er ingen skam i at få sine børn passet, hvad der til gengæld er synd, er at lade sine forestillinger om den perfekte familie komme i vejen for både sin egen, men også sin families velvære.

Der findes heldigvis også mor-blogs, som er inklusive og søger at skabe en sund kultur om forældres forskelligheder og de mange måder man kan indrette sin familie på. At tage sig af sin familie, om end det er ved at blive hjemme fra arbejde eller at få de små passet, bør aldrig tabuiseres.

Mærk sikkerheden og hvil i dine valg

Hvis du føler at børnepasning er løsningen for dig, så har du mange muligheder for at finde den helt rigtige for din familie.

Inde på Handyhand.dk kan du under fanen børnepasning vælge din by og sortere efter de opstillede muligheder. Siden opstiller et galleri af mennesker, som gerne vil varetage sig opgaven af at passe dine børn.

Det foregår sådan, at du kan læse om dem og læse hvad andre, som har benyttet dem, har at sige om deres tid med dem. Det skaber en sikker måde at udvælge din kommende børnepasser på, og det giver dig muligheden for at finde netop den person der passer dig og din families behov bedst.

Hele processen igennem er det dig som er i kontrol, du kan vælge til eller fra. Intet er bindende og hvis det hele virker lidt for skræmmende, kan du starte med blot at kigge rundt i galleriet.