Den tidsløse gåvogn: Under 300,- | LÆS MERE | ⭐

ForsideBabyBrystpumpe test - Vælg den bedste model

Brystpumpe test – Vælg den bedste model

Brystpumpe test

Testvinder
Medela Swing Maxi Flex

Medela Swing Maxi Flex - Testvinder

Medela Flex vil give dig en helt ny pumpeoplevelse, som er udformet til at kunne give dig en ekstra flaske mælk på den halve tid. En meget effektiv brystpumpe med højt udbytte.

Gå til forhandler

Bedste brystpumpe
Pris
Billigst hos
Gå til
 • Medela Swing Maxi Flex
  1. Medela Swing Maxi Flex
  Pris: 1.348 kr.
  Billigst hos: Babysam
 • Philips Avent Natural Motion Single Elektrisk Brystpumpe
  2. Philips Avent Natural Motion
  Pris: 759 kr.
  Billigst hos: Jollyroom
 • Beurer Advanced Elektrisk Brystpumpe BY60
  3. Beurer Advanced Elektrisk BY60
  Pris: 786 kr.
  Billigst hos: Skiftselv.dk
 • Philips Natural Manuel Komfortbrystpumpe
  4. Philips Natural Manuel Komfort
  Pris: 286 kr.
  Billigst hos: Pixizoo.dk
 • Mininor Manual Breast Pump
  5. Mininor Manual Breast Pump
  Pris: 340 kr.
  Billigst hos: Med24.dk
 • Mam 2 in1 Electric & Manual
  6. Mam 2 i 1 Elektrisk & Manuel
  Pris: 1.039 kr.
  Billigst hos: Jollyroom
 • Tommee Tippee Made for Me Silicone Breast Pump
  7. Tommee Tippee Made for Me
  Pris: 161 kr.
  Billigst hos: Babygear.dk
 • Beurer Basic Elektrisk Brystpumpe BY 40
  8. Beurer Basic BY 40
  Pris: 699 kr.
  Billigst hos: Jollyroom.dk

Der kan være flere årsager til, at man har brug for en brystpumpe. Det betyder, at der også er forskel på folks behov og tiltænkte formål med pumpen, hvilket måske er derfor du er landet på denne brystpumpe test.

Nogle bruger den, fordi de vil pumpe mælk ud, da de ikke skal være i nærheden af babyen i et stykke tid. Ved at pumpe mælk ud i en flaske, kan man sikre, at den lille guldklump får alt den næring, der er brug for.

Andre bruger en brystpumpe, fordi der opstår komplikationer i forbindelse med naturlig amning. Endvidere er de også hyppigt anvendt blandt kvinder, der producerer for meget mælk, og dermed har brug for at lette trykket.

Uanset hvad årsagen er, er det vigtigt, at man finder en god brystpumpe, der harmonerer med ens behov. Det er dog lettere sagt end gjort, da du finder et stort udvalg af forskellige brystpumper på det danske marked.

Heldigvis har vi gjort det en kende lettere for dig, da du herunder kan finde et udpluk af de bedste modeller på markedet. Derfor er der også gode forudsætninger for, at du kan finde en passende model for dit vedkommende blandt de præsenterede produkter.


1. Medela Swing Maxi Flex – Bedst i test

 • Testvinder
 • Forbrugerfavorit
 • Ekstra hurtig

Medela Swing Maxi Flex

Medela Flex vil give dig en helt ny pumpeoplevelse, som er udformet til at kunne give dig en ekstra flaske mælk på den halve tid. Derfor er du ikke blot sikret en behagelige oplevelse, men også, at det er en meget effektiv løsning, da udbyttet er højt.

Hertil er det også værd at tilføje, at den byder på et helt nyt design, der gør, at den kan tilpasses til dine former. Det er en fordel, da det betyder, at du kan finde den stilling, der passer bedst til dig. Dermed er du sikker på, at den er komfortabel at gøre brug af.

Kommer med dobbeltpumpning

Et af de aspekter, der især er værd at fremhæve ved denne brystpumpe, er dens effektivitet. Den giver dig nemlig mulighed for dobbeltpumpning, hvilket giver mere mælk med et højere energiindhold – og endda på den halve tid.

Derudover byder den også på en særlig teknologi, der hedder 2-Phase Expression. Denne teknologi medfører, at pumpen efterligner dit barns suttemønster, hvorved du får en mere behagelig pumpning. Derfor er både effektivitet og komfort helt i top.

Leveres med to brysttragte

I og med, at alle har forskellige bryster, er det ikke alle, der kan bruge den samme brysttragt. Derfor får du også to brysttragte med til denne model. Det medfører, at du nemt kan tilpasse den til dig. Desuden er den nem at have med, da den har en kompakt størrelse.

Ikke nok med det, så kan Medela Swing Maxi faktisk også prale af at været blevet tildelt prisen som ‘Bedst i test’ hos svenske bäst-i-test.se. Det er en pris, som den har vundet af flere årsager, men det er især dens effektivitet og brugervenlighed, der fremhæves.

Specifikationer:

 • Batterikrav: 6 stk. AAA-batterier (medfølger ikke)
 • Materialer: Polypropen, TPE, silikone, PVC, PEI
 • Volume: 150 ml x2
 • Vaskeanvisning: Tåler opvaskemaskine

2. Philips Avent Natural Motion Single Elektrisk

 • Forbrugerhit
 • Gode anmeldelser
 • Ingen skadelig kemi (silikone)

Philips Avent Natural Motion Single Elektrisk Brystpumpe

Her får du en elektronisk brystpumpe fra Philips Avent. Den udmærker sig på flere punkter, men særligt med dens Natural Motion-teknologi. Det er nemlig en unik teknologi, der efterligner barnets naturlige sugeteknik, hvorved der skabes optimal mælkestrøm.

Derudover er Natural Motion Single fra Philips Avent også en meget skånsom brystpumpe. Den er nemlig behagelig at bruge, hvilket primært skyldes dens evne til at tilpasse sig størrelse og form på brystvorten. Af samme grund kan den bruges af alle.

Er nem at rengøre

Det er også en fordel, at den er nem at rengøre. Årsagen til, at den er det er, at den har et lukket pumpesystem. Derfor kommer du ikke til at opleve problemer med hverken rengøring eller installation, hvilket naturligvis er et fordelagtigt aspekt ved brystpumpen.

Ydermere giver brystpumpen en både lydløs og diskret pumpning, hvorfor den kan bruges de fleste steder, hvis man ønsker det. Samtidig er den udformet på en sådan vis, at du kan sidde op, uden at skulle læne dig fremover, for at få den til at fungere.

Har 16 forskellige pumpeniveauer

Natural Motion Single er desuden også en brystpumpe, der byder på rig mulighed for indstilling. Den har nemlig ikke blot otte forskellige stimuleringsniveauer, du kan vælge mellem. Den giver også brugeren mulighed for at vælge mellem 16 pumpeniveauer.

Såfremt du har lavet om på indstillingerne på maskinen, er den selv i stand til at huske dem. Det betyder, at du ikke behøver at lave om på dine indstillinger hver gang. Derimod skal du intet andet gøre, end at trykke på start, når du skal bruge den.

Specifikationer:

 • Flaske: BPA-fri polypropylen
 • Flaskesut: BPA-fri silikone
 • Vægt: 0,695 kg
 • Bruges med ledning

3. Beurer Advanced Elektrisk Brystpumpe BY60

 • Blandt de bedste modeller
 • Speciel vakuumteknik
 • Gode anmeldelser

Beurer Advanced Elektrisk Brystpumpe BY60

Beurer står bag et udvalg af de bedste brystpumper på det danske marked. En af dem er BY 60, der er en elektrisk brystpumpe, der blandt andet er forsynet med deres helt unikke vakuumteknik. Denne teknik sikrer, at pumpen er både effektiv og behagelig.

Desuden skal du ikke være bekymret for, at du glemmer at få den slukket efter brug. Den sørger nemlig for selv at slukke, når den ikke har været i brug i 30 minutter. Desuden kan den bruges med både den medfølgende strømforsyning eller batterier (medfølger).

Et hav af indstillinger

En klar fordel ved denne model er, at du kan indstille efter dine behov og ønsker. Den byder nemlig på hele ti forskellige pumpe- og ti stimuleringsniveauer, du frit kan vælge mellem. Desuden er overfladerne bløde og er udstyret med en behagelig silikonepude.

For at sikre, at du ikke skal indstille efter dine ønsker ved hvert brug, har den indbygget hukommelse. Derfor er det muligt at gemme den indstilling, der passer dig bedst. På denne måde er den altid klar til brug, når du tænder for den.

Udstyret med et oplyst display

Beurer har også valgt at udstyre brystpumpen med et oplyst display. Herpå kan du hele tiden følge med i, hvor lang tid produktet har været i brug, og hvor meget strøm, der er på. Der medfølger desuden en adapter til anvendelse af Avent- og NUK-flasker.

Denne model udmærker sig også ved at være kompakt og enkel at håndtere. Dens lille størrelse gør, at du nemt kan have den med rundt, hvilket du tilmed kan i dens praktiske opbevaringstaske. Med i prisen får du desuden to flasker med tilhørende skruelåg.

Specifikationer:

 • Batterikrav: 4 stk. AA-batterier (medfølger)
 • Opladningstid: 60 minutter
 • Automatisk sluk: Ja

4. Philips Natural Manuel Komfort – Prisvenlig

 • God til prisen
 • Et billigt alternativ
 • Manuel

Philips Natural Manuel Komfortbrystpumpe

SCF33020 fra Philips Avent er udviklet til at gøre det let at pumpe modermælk direkte ned i den medfølgende flaske. Den kan dog også bruges sammen med andre sutteflasker fra Philips Avent, såfremt du allerede har en eller flere af disse derhjemme.

I og med, at den byder på en manuel pumpemekanisme, er du sikker på, at du har fuld kontrol over både sugestyrke, vinkel og rytme. Af denne grund er der mange, der foretrækker de manuelle modeller, da de giver en helt anden kontrol, end de elektroniske.

Effektivt sug, der let kan reguleres

Da denne model er udstyret med en patenteret silikonemembran, er det en brystpumpe, der bryster sig af et effektivt sug. Samtidig sikrer det, at det er let at regulere. Dermed kan du altid opnå et sug, der både er effektivt, men som samtidig ikke er ubehageligt.

Brystpumpen byder på fem bløde, bladforme massageenheder, der gør det behageligt at bruge pumpen. Disse enheder er nemlig designet med henblik på at simulere barnets suttemønster. Derfor skal du ikke være bekymret for dens komfort.

Nem at have med på farten

De fleste mødre kan komme ud for, at de er nødt til at have en brystpumpe med på farten. Her er det ofte også en fordel med en manuel model, da de sjældent fylder særlig meget. Det er også tilfældet for denne model fra Philips Avent-serien.

Den er nemlig både lille og let, hvorfor den er nem at både opbevare og transportere. Samtidig medfører den kompakte størrelse også, at det bliver mere diskret at bruge den. Slutteligt er den designet således, at den er nem at placere rigtigt på brystet.

Specifikationer:

 • Materiale: 100% BPA-fri
 • Indhold: Brystpumpe, manuel adapter, batteripakke, lader, sutteflaske

5. Mininor Manual Breast Pump (Pricerunner)

 • Manuel pumpe
 • God komfort
 • Billig

Mininor Manual Breast Pump

Er du på jagt efter en manuel brystpumpe, der er behagelig at bruge? I så fald er dette et godt bud. Brystpumpen fra Mininor er designet til kvinden, der har brug for en nem, tilpasset og effektiv udpumpning af modermælk – og gerne uden, at det koster en formue.

Mininor Manual Breast Pump er blevet udstyret med et lille håndtag, der sikrer, at den ligger godt i hånden. Samtidig er det udformet på en sådan vis, at det kan bruges med såvel venstre som højre hånd. Derfor er den let at betjene for alle og enhver.

Designet med to forskellige indstillinger

Du har to forskellige indstillinger på denne manuelle brystpumpe fra Mininor. Du kan nemlig indstille den til enten stimulering eller udpumpning. Disse to indstillinger sikrer, at brystpumpen giver en naturlig udpumpning for brugeren af den.

Det er desuden ganske let at indstille den. Det gør du nemlig blot ved hjælp af knappen ved håndtaget. Dermed har du mulighed for at justere på styrken af trykket. Det er en fordel, da det er forskelligt fra mor til mor, hvilket tryk, der er det mest ideelle.

Er kompakt og nem at have med

For de fleste mødre kommer der tidspunkter, hvor de er nødt til at have deres brystpumpe med. Derfor er det en fordel at købe en model, der er kompakt og nem at have med. Er det et vigtigt kriterium for dig, kan denne model for Mininor være det rette valg for dig.

Her får du nemlig en manuel brystpumpe, der har et lille og kompakt design, der gør det nemt at finde plads til den i tasken. Brystpumpen har desuden en tragt, hvori der sidder en blød silikonepude, der medfører, at moderen får en ekstra skånsom udpumpning

Specifikationer:

 • Vægt: 122 gram
 • Kapacitet: 2 stk. 150 ml
 • Medfølger: Skruering, hætte, sut og flaskeplade (2 sæt)

6. Mam 2 in1 Electric & Manual – Forbrugerfavorit

 • 2-i-1 løsning
 • Stor fleksibilitet
 • Gode anmeldelser

Mam 2 in1 Electric & Manual

Her er der tale om en praktisk 2-i-1-brystpumpe fra MAM. Som udgangspunkt er det en elektronisk model, men den kan også bruges manuel. Det giver dig en stor fleksibilitet, da du ikke er begrænset af, at du har husket at få opladt det indbyggede batteri.

Samtidig bryster den sig af at være både effektiv og behagelig at bruge. Dertil er den udstyret med en tragt, der passer til alle bryststørrelser. Endvidere har MAM valgt at udstyre deres brystpumpe med en silikonebeskyttelse, der er ganske let at tage af.

Har to indstillinger

MAM har sørget for, at den elektriske pumpe er udstyret med to indstillinger. Dermed er det muligt at vælge mellem stimulering og udtræk. Derudover er det muligt at justere sugeniveauet i ni trin. Derfor kan alle finde en indstilling, der passer godt til dem.

En anden fordel ved denne brystpumpe er, at den er udstyret med et genopladeligt batteri. Derfor er du ikke nødt til at skifte AA- eller AAA-batterier, når den er løbet tør for strøm. Derimod bruger du blot den medfølgende lader til at fylde batteriet med strøm.

Nemt at skifte til manuel pumpe

Hvis du har et ønske om at bruge den manuelle pumpe, er det let at skifte. Pumpen passer nemlig til alle sutteflasker fra MAM. Det er dog ikke noget, du behøver at købe, da du med i prisen får både to Easy Start-sutteflasker samt en opbevaringsbeholder fra MAM.

En af fordelene ved at bruge den manuelle pumpe er, at du kan pumpe direkte i sutteflasken. Såfremt det ønskes, er det dog også muligt at pumpe i beholderen. Vælger du at pumpe i beholderen, er det muligt at opbevare mælken i køleskabet eller fryseren.

Specifikationer:

 • Materiale: Silikone, polypropen
 • Dybde: 24,3 cm
 • Højde: 15,8 cm
 • Bredde: 28,5 cm
 • BPA- og fluorin-fri: Ja

7. Tommee Tippee Made for Me Silikone pumpe

 • Gode anmeldelser
 • Manuel
 • Billig løsning

 

Tommee Tippee Made for Me Silicone Breast Pump

Det er ikke alle, der gerne vil have en avanceret, elektronisk brystpumpe. Er du blandt dem, der helst vil have en manuel én af slagsen, kan Made for Me-pumpen fra Tommee Tippee meget vel være den rette. Her er der nemlig tale om en enkel og manuel pumpe.

Brystpumpen udmærker sig også ved, at den er meget kompakt. Det betyder, at den er nem at have med på farten, hvis der er behov for dette. Samtidig er den også let at håndtere og kan skilles ad, når du skal rengøre den. Derfor er du sikker på, at den bliver helt ren.

Er fuldstændig lydløs

Made for Me-pumpen fra Tommee Tippee kan også være et godt valg for dig, der gerne vil have en diskret brystpumpe. Det skyldes ikke blot, at den har en kompakt størrelse, men også, at den er helt stille, når den er i brug, hvorfor den ikke vækker opsigt.

Derudover har Tommee Tippee sørget for, at den er udstyret med et mundstykke, der er lavet i silikone. Det har ikke blot en god form, men også en behagelig overflade, der sikrer, at det føles godt imod huden, hvorfor brystpumpen ikke vil føre til ubehag.

Kan håndteres med en hånd

Made for Me-pumpen har en ergonomisk form, der ikke blot sikrer, at den ligger godt i hånden. Det medfører også, at du let kan håndtere den med én hånd. Alle produkter, der følger med i købet af denne brystpumpe, er naturligvis helt og aldeles BPA-frie.

Brystpumpen kan desuden ikke blot bruges til at udpumpe mælk. Den er også ideel, hvis du vil have mulighed for at fange overskydende mælk, når du ammer fra det modsatte bryst. Dertil kan du også bruge den til at give lettelse til mælkefyldte bryster.

Specifikationer:

 • BPA-, PVC- og ftalatfri: Ja
 • Materiale: Silikone
 • Mål: 8,5 x 8 x 18,5 cm

8. Beurer Basic Elektrisk Brystpumpe BY 40 (Pricerunner)

 • Elektrisk pumpe
 • God vakuumteknik

Beurer Basic Elektrisk Brystpumpe BY 40

Leder du efter en effektiv brystpumpe, der kan klare arbejdet for dig? I så fald bør du tage et kig på Beurer BY 40. Her får du nemlig en elektrisk brystpumpe, der er udviklet med henblik på effektivitet. Derfor er du garanteret, at den gør et godt, men behagelig stykke arbejde.

Det er der flere årsager til, at du kan vide dig sikker på. Det skyldes dog primært, at den er udstyret med Beurers unikke og egenudviklede vakuumteknik. Det er en særlig teknik, der er udviklet med fokus på at opnå den bedst kombination af effektivitet og komfort.

Vælg mellem flere stimuleringsniveauer

Når du skal købe en brystpumpe, er der flere faktorer, der har betydning. En af de ting, der er vigtig at have fokus på, er antal stimuleringsniveauer. Der er nemlig stor forskel på kvinders ønsker og krav, når det kommer til det korrekte stimuleringsniveau.

Af denne grund har Beurer sørget for, at deres BY 40 byder på hele ti stimuleringsniveauer. Derfor er du sikker på, at du kan finde et passende niveau for dig. Desuden giver den dig også mulighed for at gemme den rette indstilling til næste gang, du bruger den.

Er behagelig at bruge

For at sikre, at du ikke føler ubehage, når du gør brug af din brystpumpe, har Beurer udstyret den med bløde overflader. Derudover er der også blevet udstyret med en silikonepude. Du er derfor sikker på, at den er både effektiv og rar at bruge.

Endvidere er denne brystpumpe blevet udstyret med oplyst display. Herpå kan du hele tiden følge med i varighed og batteriniveau. Skulle det ske, at du glemmer at slukke apparatet, er det intet problem. Det sørger nemlig for at slukke af sig selv efter 30 minutter.

Specifikationer:

 • Batterikrav: 4 stk. AA-batterier (medfølger)
 • Opladningstid: 60 minutter
 • BPA-fri: Ja
 • Garanti: 3 år

Hvorfor er det en god idé at bruge en brystpumpe?

Der kan være et utal af gode grunde til, hvorfor du skal bruge en brystpumpe som hjælp til amningen. Det kan være i tilfælde af, at dit barn er blevet født for tidligt, og derfor har brug for at få mælk mange gange om dagen, da det har brug for at tage på i vægt.

Det kan dog også skyldes, at du har et ønske om, at der altid vil være brystmælk tilgængeligt for din baby. Hvis du f.eks. er på arbejde eller er ude at handle, kan vedkommende, der er sammen med babyen stadig give brystmælk, da det kan opbevares i køleskabet.

Ydermere kan en brystpumpe også vise sig at være et nyttigt hjælpemiddel, hvis du slet ikke ammer. Det samme gør sig gældende, hvis du er uheldig, at dine bryster er så spændte, at det ganske enkelt ikke er muligt for din baby at få fat.

I en sådan sammenhæng kan en brystpumpe vise sig at være guld værd. Den vil nemlig være med til at sikre, at både du og babyen får en god oplevelse, når det er spisetid. Derfor bør vigtigheden af en brystpumpe bestemt ikke undervurderes.

Håndudmalkning anbefales

På trods af, at det er blevet populært at bruge en brystpumpe, er det ikke den eneste mulighed. Det er nemlig også muligt at håndudmalke. Faktisk er det, hvad de fleste fagfolk anbefaler, at du gør det meste af tiden.

Der er flere årsager til, at fagfolk råder dig til at håndudmalke, men det skyldes dog primært, at det er mere nænsomt for brystet. Det er noget, som du især vil kunne mærke forskel på, hvis du har sårede og ømme brystvorter.

Ikke desto mindre kan en brystpumpe dog være en god idé. Du kan nemlig bruge den, hvis du har brug for at malke ud hurtigt. Samtidig giver de elektriske modeller dig også mulighed for at pumpe mælk ud, som kan opbevares til senere brug.

Hvornår bruger man en brystpumpe?

Det er svært at give et konkret svar på dette. Det er nemlig noget, der varierer fra både kvinde til kvinde, men også fra baby til baby. Derfor er det også svært at sige, hvornår det er nødvendigt med en brystpumpe – og om det reelt set vil være nødvendigt.

Eksempelvis er der spædbørn, der har brug for at få mad, når de vågner. Hvis mor ikke er tilgængelig, kan det være svært. Her kan en brystpumpe dog komme i spil, da moderen kan udpumpe mælk, som kan opbevares i en flaske eller beholder i køleskabet.

Kan være behov for at malke ud

Hertil er det også sådan, at mælken hurtigt bliver gendannet efter en amning. Det vil sige, at mor derfor kan blive nødt til at malke ud, selvom den lille guldklump sover. I et sådant tilfælde vil det være guld værd, at man kan bruge en brystpumpe til formålet.

Det kan ligeledes vise sig at være en god løsning, hvis du oplever, at du stadig har masser af mælk i brysterne, selvom din baby giver udtryk for at være mæt. Her bør du bruge en pumpe til at få dem tømt, så du ikke risikerer, at der opstår betændelse i dem.

Kan være behjælpelig ved brystbetændelse

Skulle du være så uheldig, at du har fået brystbetændelse, vil du faktisk også kunne få stor gavn af en brystpumpe. Den vil nemlig ikke blot kunne forebygge, men også afhjælpe problemet.

Er du blevet ramt af brystbetændelse, er det nemlig vigtigt, at du sørger for at få malket ud cirka hver anden time. I forbindelse med en brystbetændelse skal man nemlig sørge for, at brystet regelmæssigt bliver tømt.

Derudover er det naturligvis også muligt blot at gøre brug af en brystpumpe, hvis du kan mærke, at der er et behov for det. Der er som sådan ikke noget, der er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng, hvorfor det er helt op til dig selv.

Hvilke typer af brystpumper findes der?

Hvis du ønsker at købe en brystpumpe, skal du selvfølgelig finde den rette for dig. Her er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der flere typer af brystpumper. Som udgangspunkt skal du vælge mellem en manuel og en elektrisk model.

Dog er der under disse to betegnelser også en række varierende modeller, der kommer fra næsten lige så mange producenter. Derfor kan det være svært at vælge blandt det både store og differentierede udvalg.

Når du skal vælge, er det vigtigt at huske, at der ikke findes én type brystpumpe, der passer til alle. Derfor er det vigtigt, at du vælger med udgangspunkt i dit behov.

Hvad er dit behov?

Hvis du ved, at du har brug for at malke ud dagligt eller tilmed flere gange om dagen, er det bedst at vælge en elektrisk model. Det er nemlig den mest effektive løsning, hvilket vil gøre det lettere for dig at bruge den.

Ved du derimod, at du kun skal bruge en brystpumpe til at malke ud i ny og næ, så vil det som regel være tilstrækkeligt med en manuel brystpumpe. Vær dog opmærksom på, at der er forskel på de enkelte modeller, uanset om du vælger en manuel eller elektrisk model.

Vigtigt at tragten har den rette størrelse

Når du skal købe en brystpumpe, er der – som sagt – flere ting, du skal have fokus på. En af de ting, der især er vigtig at sikre er, at tragten har den rette størrelse. Såfremt den ikke har den rette størrelse, risikerer du flere negative følger.

Har tragten ikke den rette størrelse, kan du få problemer med ømme og sårede brystvorter, brystbetændelse eller for lidt mælk. Det er især noget, der er tilfældet, hvis pumpen er for lille. Derfor kan du komme ud for, at du har brug for en model, der er en størrelse større end standardstørrelsen.

Når du skal vælge en brystpumpe, er det også vigtigt at sørge for, at du kan regulere dens vakuum. Det må nemlig ikke være for kraftigt, da det kan resultere i både sår og revner på brystvorten, hvilket vil være yderst behageligt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nyeste artikler: