Om os

Mangler du råd i en travl hverdag med små børn?

De fleste af os af kender det. Om du er mor, far, bedsteforældre, faster eller noget femte, så har vi på den ene eller anden måde oplevet – eller været vidne til – en travl hverdag med små børn.

Det kan ofte være svært at få hverdagen til at hænge sammen, for børnene skal passes, de skal plejes, de skal fodres, og de skal underholdes.

Hvornår er der så tid til dig selv og din partner, og hvordan kan I gøre jeres hverdag langt mere overskuelig?

Går du lige nu, og søger gode råd, tips og tricks til din travle hverdag med små børn, så er det netop dét Vildmedboern.dk, handler om.

Forbered dig på dit livs rejse

At være forældre er ikke bare en titel. Det at være forældre er så meget mere. Det er noget ganske særligt: en rejse; et eventyr; en følelsesmæssig oplevelse lige fra du planlægger din graviditet, til den dag du ikke er her mere. Som forældre står du overfor et kæmpe ansvar hele livet igennem.

Det er ikke længere kun dig selv og din partner, der skal tænkes på, og det kan være en stor omvæltning.

Ofte har kommende forældre en idé om den hverdag, der snart venter dem, men lige så snart at barnet er kommet til verden, bliver idéen pludselig en realitet, og der er tusind ting og tanker, som forældrene slet ikke var forberedt på.

Vi vil derfor gerne hjælpe jer rigtig godt på vej her på bloggen. Vildmedboern.dk er stedet, hvor du kan hente inspiration til det travle liv med små børn.

Få overskuddet tilbage

Vildmedboern.dk er lige netop stedet for dig, der har brug for hjælp til at finde overskuddet igen. Vi guider dig igennem hele din rejse med små børn, så du kan komme ud på den anden side, fyldt med energi, overskud og masser af gå-på-mod til dit barns næste stadier.

Du vil få en masse nyttige tips, som du helt sikkert kan bruge, hvis du og din partner allerede står midt i nutidens travle hverdag med små børn.

Selv hvis du og din partner planlægger graviditet, så vil I finde en masse god og spændende læsning hos os, der vil forberede jer på jeres livs rejse.

Vi er vilde med jer!

Vildmedboern.dk kan køre rundt ved at nogle af vores indlæg, indeholder reklame-links og sponsoreret indhold. Dette får vi kommission for, så vi kan holde driften i gang, og fortsætte med at hjælpe jer som forældre.

Det betyder dog ikke, at vi udelukkende skriver et indlæg for alle sponsorer. Vi vælger at skrive om det, som vi kan stå inde for og anbefale til jer.

Vi går meget op i, at vi kan levere kvalitetsindhold til vores læsere, og ikke udelukkende skriver for at sælge jer en masse dårlige ting.

Som vores navn indikerer – så er vi vilde med børn og vi er vilde med jer! Og vi vil give de allerbedste råd til den travle børnefamilie.

Kopiering af tekst og indhold på vildmedboern.dk

Vi gøre opmærksom på, at direkte kopiering tekster og indhold på hjemmesiden er streng forbudt.

Alt indhold fra vildmedboern.dk er beskyttet i henhold til ophavsretten, og må på ingen måder fremstilles offentligt uden skriftligt samtykke fra os.