metaldetektor til børn og voksne

Gå på skattejagt med metaldetektor til børn og voksne

Er du og din familie vilde med, at gå på skattejagt ude i naturen? Så er en god metaldetektor til børn et godt sted at starte. 

Den bedste metaldetektor til børn behøver ikke være udstyret med den nyeste teknologi, og du behøver heller ikke hive den store pengepung frem.

Fra 1.000kr kan du komme rigtig langt med en børne detektor, og få mange timers udeleg og spænding ude i den danske natur.

I denne korte guide, har vi fundet frem til de mest populære junior metaldetektorer til børn.

Bounty Hunter Junior – Den mest populære metaldetektor til børn

Bounty Hunter Junior - Den mest populære metaldetektor til børn

[maxbutton id=”4″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=32634&htmlurl=https://www.zeejuu.dk/shop/bounty-hunter-junior-579p.html” text2=”Zeejuu.dk” ]

Denne Bounty Junior metaldetektor, er et af de meste solgte børne detektorer på markedet.

Den er super nem at gå til, og så er prisen så lav at de fleste børnefamilier kan være med. Metaldetektoren er så brugervenlig, at børn helt nede i 5-6 års alderen betjene den. Skærmen er på 6,5” med 3 smilyes, der afgiver 3 forskellige lyde alt efter fund. 

Det er simpelt for barnet, at finde ud af om det er et godt fund eller ej, så mor eller far ikke behøver anstrenge sig så meget. 

Detektoren har kun 2 knapper foran, som gør at du næsten ikke kan gøre noget forkert.

Bounty Hunter Junior metaldetektor er kort fortalt en super god begynder metaldetektor til børn, der gerne vil på jagt efter fund fra fortiden.

Køb Bounty Hunter Junior  fordi:

 • Den er billig i anskaffelse
 • Er utrolig brugervenlig 
 • Lav vægt kun 500 gram
 • Bruger kun 2 X AA batterier
 • Har et børnevenligt display

Bounty Hunter Junior VLF 2.1 – En opgraderet børne metaldetektor 

Bounty Hunter Junior VLF 2.1 - En opgraderet børne metaldetektor

[maxbutton id=”4″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=32634&htmlurl=https://www.zeejuu.dk/shop/bounty-hunter-vlf-400p.html” text2=”Zeejuu.dk” ]

Denne metaldetektor til børn er en forbedret udgave af den klassiske bounty hunter. Der er tilføjet flere funktioner, og så ligner den til forveksling en “rigitg” metaldetektor. 

Skærmen er væsentlig anderledes, der afgiver flere bib lyde, så du hurtigt kan vurdere, om du skal grave efter dit fund eller ej.

Selvom den er tungere end lillebroderen, så er der stadig tale om en god metaldetektor til børn, du kan gå rundt med mange timer i naturen, uden at få ondt i skulderen. 

Den kan registrere fund helt ned til 90 cm ifølge producenten, og har en dybde på 15 cm. Søgespolen er ligesom den klassiske Bounty Hunter Junoir på 6,5”.

Størrelsen gør at en voksen uden problemer kan betjene metaldetektoren sammen med sit barn.

Prisen ligger stadig i den billige ende, så derfor er denne flotte metaldetektor til børn anbefalesværdig.

Køb Bounty Hunter Junior VLF 2.1 fordi:

 • Den ligner til forveksling en rigtig metaldetektor 
 • Har en lang drifttid på 20-25 timer
 • Lav vægt på kun 685 gram
 • Lyden kan justeres efter behov
 • Godt valg til større børn fra 7-8 års alderen

Bounty Hunter Tracker IV – Bedste metaldetektor til børn fra Bounty

Bounty Hunter Tracker IV - Bedste metaldetektor til børn fra Bounty

[maxbutton id=”4″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=32634&htmlurl=https://www.zeejuu.dk/shop/bounty-hunter-tracker-401p.html” text2=”Zeejuu.dk” ]

Er du mere seriøs omkring din hobby, og ønsker du dig en bedre metaldetektor med flere funktioner, er denne Bounty Hunter Tracker IV et rigtig godt valg. 

Metaldetektoren er stadigvæk børnevenlig på trods af de tekniske forbedringer. Du får stadig et stort brugervenligt LCD display med 3 forskellige søgefunktioner.

Lyd volumen kan justeres efter behov, og der ligeledes også et stik til høretelefoner eller headset. 

Søgeren har fået en opgradering på hele 8” og er  desuden vandtæt, så du både kan afsøge strande og våde områder, hvilket er et stort plus i sig selv. 

Driftstiden er på 20-25 timer, og den bruger kun 1 enkelt 9V batteri. Den er tungere end Bounty Hunter Junior og VLF 2.1 modellerne, og vægten kommer op på 1300 gram inkl batteri. 

Tilgengæld bliver får du en bedre oplevelse ude i naturen, som spare dig for mange anstrengelser, fordi at metaldetektorens udslag er mere præcis. 

Den bort sortere metalaffald, og du kan med andre ord afsøge større områder på kortere tid.

Denne Bounty Hunter Tracker IV metaldetektor til børn er fortrinligt til børn og forældre som finder denne hobby som sjov og spændende.

Køb Bounty Hunter Tracker IV fordi:

 • Søgespolen er større og kan tåle vand
 • Har et stik høretelefoner eller headset
 • Kan sortere metalaffald 
 • Den har en justerbar følsomhed
 • Vægten er kun på 1300 gram inkl. batteri

Fisher F22 metaldetektor – Bedste metaldetektor til børn og voksne 

Fisher F22 metaldetektor - Bedste metaldetektor til børn og voksne

[maxbutton id=”4″ url=”https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=22743&bannerid=32634&htmlurl=https://www.zeejuu.dk/shop/fisher-f22-metaldetektor-706p.html” text2=”Zeejuu.dk” ]

Der er flere grunde til, at denne Fisher F22 metaldetektor til børn og voksne er det bedste valg. Her er er metaldetektor i prisklassen, som er til at betale og du kan bruge overalt. 

Meteldetektoren kan bruges i alt slags vejr, og alle terræn. Du kan gå på skattejagt på stranden, marken, skoven og på våde områder.

Du skal ikke længere bekymre dig om søgespolen kan tåle vand, for det kan den i allerhøjeste grad. 

Skærmen har flere knapper og muligheder end de øvrige, og så er den bedre til at sortere metalaffald fra. På trods af de mere avancerede muligheder, kan børn i forening med en voksen sagtens betjene den.

Nøjagtigt som de andre metaldetektorer bliver jordbunden vurderet ud fra flere faktorer, og her spiller metaltype og bundforhold en stor rolle.

Fisher F22 kan med stor sikkerhed fortælle, hvilken slags fund der er tale om i 2 kroners størrelsen, der befinder sig helt til 20 cm dybde.

Fisher F22 har en smart funktion, der opdeler fundet i kategorier og ID numre, som giver dig en indikation af hvilken type jern og metal den har opfanget.

Fisher F22 afgiver kun 4 lyde og bruger kun 2 x AA batterier, der giver en samlet vægt på blot 1000 gram.

Fisher F22 metaldetektor er et rigtig valg til børn og voksne der vil have et bedre produkt, der kan klare naturen barske sider. Med andre ord er du bedre rustet til, at gå på skattejagt med denne metaldetektor til børn.

Køb Fischer F22 fordi:

 • Den er vejrbestandig 
 • Kan bruge til alle typer jordforhold 
 • Har et smart ID og kategori system til fund 
 • Vægten er kun på 1000 gram inkl. batterier
 • Lydstyrken kan justeres

Skattejagt for børn og barnlige sjæle

Det er både sjovt og sundt, at komme ude i naturen sammen med sine venner og forældre. Man lære en masse nye ting, og får erfaring som kan bruges resten af livet.

Barnets motorik bliver styrket, og generelt er det en hobby, hvor hele familien kan deltage i. Man lære sig selv bedre at kende, og tålmodigheden kommer virkelig på prøve. 

For selv den skarpeste detektor jæger, kan møde et væld af udfordringer ude i det fri. Selv bedsteforældre kan deltage i skattejagten, fordi det ikke er fysisk krævende og kan stoppe når det passer en.

Metaldetektor til børn er blevet meget populært 

Der har i en høj grad nærmest gået sport i, at finde guldmønter og andre oldtidsfund i Danmark. Foråret og sommer er højsæson for detektor jagt, hvor jorden forholdsvis er nem at grave i. 

Både børn og voksne finder denne hobby som spændende, og lige til at gå til med den rette instruktion.

Det er let at komme i gang, og man behøver ikke vandre mange kilometer, før skattejagten kan begynde.

Kort fortalt er denne hobby utrolig sund og sjov fordi, at børn får en helt anden oplevelse end at sidde foran en computer, ipad eller smartphone.